Angajații MAI, infectați cu Covid-19 în formă ușoară, vor fi izolați într-un centru de plasament pentru a evita contactul cu familiile

Angajații Ministerului Afacerilor Interne, bolnavi de Covid-19 în formă ușoară, vor fi cazați într-un spațiu special amenajat într-un edificiu din subordinea MAI, unde vor fi monitorizați zilnic și vor evita, astfel, pericolul existent în situațiile de autoizolare la domiciliu.

Foto: MAI

„În legătură cu organizarea măsurilor suplimentare de control și combatere a infecției Covid-19, în rândurile angajaților MAI, dar și în vederea asigurării unui regim adecvat de izolare a persoanelor cu formă ușoară de Covid-19, conducerea MAI a identificat un spațiu special pentru aceste persoane”, spune un comunicat al instituției.

Biroul Migrație și Azil al MAI a pus la dispoziție un edificiu din cadrul unui centru de plasament din subordine pentru cazarea acestora, fiind dotat cu toate echipamentele necesare. Astfel, angajații infectați vor putea evita contactul cu familiile sau alte persoane împreună cu care locuiesc.

Sediul pus la dispoziția angajaților MAI are o capacitate de 28 locuri de cazare și este dotat cu toate echipamentele necesare.

Ministrul Pavel Voicu a inspectat centrul de plasament / Sursa:MAI
Ministrul Pavel Voicu a inspectat centrul de plasament / Sursa:MAI
MAI a amenajat un spațiu pentru angajații cu forme ușoare de COVID-19 / Sursa:MAI


Pub