(video) Un bărbat, despre care martorii spun că ar fi fost înarmat, reținut de polițiști în sectorul Rîșcani. Ce spun oamenii legii

(update) Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a oferit detalii pentru UNIMEDIA, în cazul bărbatului reținut de polițiști în sectorul Rîșcani, pe motiv că ar fi avut o armă. „Angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău au observat un bărbat care traversa neregulamentar strada și avea un comportament neadecvat. La somațiile angajaților, acesta a început să fugă. Bărbatul a fost reținut, iar sub haină polițiștii au observat un toc pentru pistol. Bărbatul a început să opună rezistență, după care a fost imobilizat și i s-au pus cătușe, fiind escortat la inspectorat. S-a stabilit că acesta nu avea armă”, a precizat Natalia Stati.

Foto: Леся Пещаницкий Петракий/Facebook

Mai mulți trecători au surprins în această după-amiază o scenă neobișnuită pe bulevardul Moscovei din sectorul Rîșcani al capitalei. Un bărbat a fost reținut de doi polițiști, iar martorii care au filmat incidentul susțin că acesta ar fi fost înarmat.

Din videoclipul distribuit pe o rețea de socializare se vede cum acesta este imobilizat de ofițerii de poliție, ajutați de civili. Din spusele martorilor, aceștia încearcă să-l deposedeze pe suspect de o armă.

Deocamdată, nu deținem informații despre bărbatul reținut, iar reprezentanții Poliției nu ne-au răspuns la telefon pentru a comenta situația.


Pub