11:47:11 19.04.2024
Stiri

Câţi DEPUTAŢI socialiştii ar fi fost abordaţi pentru a PĂRĂSI fracţiunea lui Furculiţă. Ce sugestie le-au făcut procurorii socialiştilor, care au oferit detalii despre presupuse cazuri de corupere a deputaţilor

Actualitate 01.07.2020 08:30 Vizualizări2893 Autor: Ziarul National
Câţi DEPUTAŢI socialiştii ar fi fost abordaţi pentru a PĂRĂSI fracţiunea lui Furculiţă. Ce sugestie le-au făcut procurorii socialiştilor, care au oferit detalii despre presupuse cazuri de corupere a deputaţilor


Liderul fracțiunii PSRM din Parlament, Corneliu Furculiță, a depus un denunţ la procuratură, prin intermediul căruia a oferit detalii despre pretinsa corupere a deputatului Ştefan Gaţcan, care a decis ieri să părăseasca socialiştii şi să adere la „Pro Moldova”.

Furculiţă, care ieri l-a somat pe Gaţcan să-şi depună mandatul, spune că i-a informat pe anchetatori și despre alte cazuri de tentativă de corupere a unor deputați din fracțiunea PSRM.

„La sugestia procurorilor, pentru a păstra secretul anchetei, conținutul denunțului, deocamdată, nu poate fi făcut public. Sper, la fel ca și întregul popor, că oamenii legii vor trage la răspundere atât pe cei care cumpără deputații cu milioane de dolari, cât și pe alesul care și-a vândut mandatul", a scris Furculiță pe Facebook.

Corneliu Furculiţă, unul dintre apropiaţii lui Igor Dodon, a declarat ieri că Ștefan Gațcan i-ar fi povestit anterior că i se oferă 500 de mii de euro ca să părăsească PSRM, dar a refuzat. Acum, potrivit lui Furculiţă, suma care ar fi fost încasată de Gaţcan s-ar fi triplat sau chiar ar fi „înmulţită cu patru".

De partea cealaltă, Ştefan Gaţcan a declarat că nimeni nu l-a determinat să părăseasca fracţiunea PSRM.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md