16:30:38 25.04.2024
Stiri

VIDEO // MPU propune o COMPETIȚIE, până la 1 septembrie, între toți candidații unioniști, astfel încât să participe un singur reprezentant la prezidențialele din toamnă: Unul dintre candidați este Dorin Chirtoacă

Actualitate 01.07.2020 12:59 Vizualizări1268 Autor: Ziarul National
VIDEO // MPU propune o COMPETIȚIE, până la 1 septembrie, între toți candidații unioniști, astfel încât să participe un singur reprezentant la prezidențialele din toamnă: Unul dintre candidați este Dorin Chirtoacă


Mișcarea Politică Unirea (MPU), format din cinci partide unioniste, propune o competiție a candidaților unioniști, astfel încât, la alegerile prezidențiale din toamnă, să participe un singur reprezentant al unioniștilor.

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a declarat astăzi, într-o conferință de presă organizată în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului, că, în perioada 1 iulie - 1 septembrie curent, candidații unioniști la funcția de șef al statului ar urma să participe la dezbateri televizate, discuții publice, inclusiv online, mese rotunde etc., astfel încât la Comisia Electorală Centrală să meargă un singur candidat comun.

„Unioniștii au ochi de vultur și vor înțelege imediat cine merită să-i reprezinte la alegerile prezidențiale”, a afirmat Chirtoacă.

Tatiana Potâng de la Partidul Popular Român a declarat că MPU a luat decizia, după mai multe runde de discuții, ca Dorin Chirtoacă să fie reprezentantul acestei mișcări la competiția propusă.

MPU precizează că celelalte partide unioniste din R. Moldova ar refuza să poarte discuții la acest subiect și insistă ca unioniștii să facă „front comun” la alegerile prezidențiale pentru a câștiga Președinția R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md