17:00:27 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Deputații PSRM au BOICOTAT comisiile parlamentare, iar ședințele în plen ale Parlamentului ar putea fi ANULATE: „Oamenii nu trebuie să sufere din cauza REGLĂRILOR de conturi”

Actualitate 01.07.2020 13:52 Vizualizări1288 Autor: Ziarul National
VIDEO // Deputații PSRM au BOICOTAT comisiile parlamentare, iar ședințele în plen ale Parlamentului ar putea fi ANULATE: „Oamenii nu trebuie să sufere din cauza REGLĂRILOR de conturi”


Cele mai importante comisii parlamentare, care urmau să se întrunească astăzi în ședințe, au fost boicotate de către reprezentanții PSRM, a declarat astăzi vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari. Deputatul nu exclude că acest boicot va servi ca pretext pentru ca Parlamentul să nu se întrunească în ședință nici în această săptămână, în zilele de joi și vineri.

„Comisiile parlamentare care furnizează peste 90% dintre proiectele de legi nu s-au întrunit astăzi. Fie nu a fost cvorum, fie au lipsit șefii comisiilor. În cadrul acestor comisii urmau să fie discutate inițiative importante pentru cetățeni. De asemenea, a fost blocată și examinarea moțiunii simple în domeniul sănătății. Cei de la PSRM pot să se bată cu cei de la „Pro Moldova”, mai ales că fac parte din aceeași gașcă... Puteți să vă reglați conturile, dar nu trebuie să ignorați adoptarea unor documente importante”, a spus Slusari.

Acesta a mai anunțat că la ora 14.00 va avea loc ședința Biroului Permanent al Parlamentului și nu exclude că Legislativul ar putea să nu se întrunească în plen joi și vineri.

„Faptul că nu au avut loc ședințele comisiilor poate servi ca motiv să nu se întrunească Parlamentul în ședință. Sper să greșesc, dar asta cred. Vedem că țara este lăsată de izbeliște și trebuie de luat măsuri urgente”, a punctat Slusari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md