11:03:13 19.04.2024
Stiri

FOTO, DOC // Răsturnare de SITUAȚIE în privința DEMISIEI lui Gațcan. Deputatul a depus astăzi o PLÂNGERE la PG, iar acum nimeni nu știe locul aflării sale. Unde ar fi fost ÎNCOLȚIT și determinat să-și depună mandatul

Actualitate 01.07.2020 14:21 Vizualizări2821 Autor: Ziarul National
FOTO, DOC // Răsturnare de SITUAȚIE în privința DEMISIEI lui Gațcan. Deputatul a depus astăzi o PLÂNGERE la PG, iar acum nimeni nu știe locul aflării sale. Unde ar fi fost ÎNCOLȚIT și determinat să-și depună mandatul


Deputatul Ștefan Gațcan a depus, în dimineața zilei de astăzi, o plângere la Procuratura Generală în care reclamă hărțuirea, intimidarea și șantajul la care a fost supus pe 30 iunie din partea unui grup de deputați PSRM.

„Astăzi, prezent la Parlament pentru a participa la ședința Comisiei protecție socială, familie și sănătate, Ștefan Gațcan a fost sechestrat de un grup de deputați socialiști și impus să semneze cererea de demisie. Din imaginea apărută în public, se vede clar că dl Gațcan nu are în fața sa nicio cerere, spre deosebire de colegul său Vasile Bolea.

Citește și: DOC // Ștefan Gațcan a RENUNȚAT la mandatul de deputat, după ce deputații socialiștii l-ar fi presat s-o facă

De asemenea, un detaliu care face dovada că cererea nu a fost scrisă de dl Gațcan este numărul de ieșire al demersului (cifra 4) este anterior cererii de părăsire a fracțiunii PSRM și aderare la „Pro Moldova” (cifra 8) și a plângerii adresate procurorului general (cifra 9). Locul aflării deputatului Gațcan este necunoscut deocamdată”, se arată într-un comunicat de presă al partidului „Pro Moldova”.

Citește și: Deputații PSRM și-au pierdut CONTROLUL? L-ar fi prins pe Ștefan Gațcan pe holurile Parlamentului și l-au obligat să renunțe la mandat

Formațiunea lui Candu își exprimă îngrijorarea față de soarta deputatului Ștefan Gațcan și cheamă comunitatea internațională și societatea civilă din R. Moldova să ia atitudine și să nu permită subminarea democrației și compromiterea totală a statului de drept.

Citește și: VIDEO // „Brigada” din „Bandițkii Petersburg”, pe podul de la Telecentru. Proaspătul deputat al „Pro Moldova”, Ștefan Gațcan, ar fi fost STOPAT în trafic și obligat să-și depună mandatul: „Avem înregistrări video și audio”

Deputatul Ștefan Gațcan anunță PG despre îngrijorarea legată de integritatea sa fizică, precum și a membrilor familiei lui. El menționează în plângerea depusă la PG că este șantajat și amenințat pentru a renunța la mandatul de deputat.

Amintim că ieri, mașina deputatului Gațcan a fost trasă pe dreapta și a urmat o sesiune de amenințări, inclusiv din partea deputaților Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea. Apoi au fost organizate proteste la centrul medical „Extramed” cu coroane funerare aduse de activiștii PSRM.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md