18:46:03 23.04.2024
Stiri

Maia Sandu CONDAMNĂ sechestrarea lui Gațcan și vine cu SOLUȚIA pentru a pune punct acestui dezmăț: „Este foarte grav fenomenul de azi – mai întâi îl fac pe Gațcan deputat de Hâncești, apoi îl închid în beciuri”

Politică 01.07.2020 18:39 Vizualizări7171 Autor: Ziarul National
Maia Sandu CONDAMNĂ sechestrarea lui Gațcan și vine cu SOLUȚIA pentru a pune punct acestui dezmăț: „Este foarte grav fenomenul de azi – mai întâi îl fac pe Gațcan deputat de Hâncești, apoi îl închid în beciuri”


Lidera PAS, Maia Sandu, califică drept „gravă” dituația când un deputat al Parlamentului R. Moldova este sechestrat și reiterează necesitatea curățirii Legislativului prin organizarea alegerilor anticipate.

„Un deputat din Parlamentul R. Moldova a fost sechestrat de organele statului, conform informațiilor recente. Bandiții lui Dodon folosesc instituțiile statului ca să se războiască între ei. Nu contează că deputatul Gațcan este unul dintre ei și că a intrat în cârdășie cu o gașcă de hoți. Dacă ei fac asemenea crime cu un deputat, imaginați-vă ce fac ei cu oamenii simpli”, a menționat Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Ce s-a întâmplat astăzi denotă că acest Parlament nu este pentru oameni, contină politiciana.

„Că unii deputați se poartă în Parlament ca marfa la piață, se vând, se cumpără, se duc cu cine plătește mai mult. Că avem un Parlament care seamănă cu o luptă dintre grupări mafiote („razborkă”). Este foarte grav fenomenul de azi – mai întâi îl fac pe Gațcan deputat de Hâncești, îl ridică în slăvi, apoi îl împart între ei și-l vând cui dă mai mult, apoi îl fac cu ou și oțet, apoi îl amenință și-l șantajează, apoi îl închid în beciuri pentru a obține ce vor. Ei fac orice ca să nu ajungă la pușcărie și să-și apere averile ilegale. Atât de tare se tem, încât folosesc cele mai mârșave mijloace specifice bandiților: de la saci cu bani până la hărțuirea fizică a deputaților”, crede lidera PAS.

Astfel, Maia Sandu spune că doar alegerile parlamentare anticipate și nu învestirea unui guvern nou e cea mai bună soluție la ora actuală.

„Oricât ar încerca cei 15 deputați PAS și colegii noștri din Platforma „DA” să lupte cu bandiții, Parlamentul a fost murdărit total în ochii oamenilor de găștile lui Plahotniuc și Dodon. Unica soluție sunt alegerile anticipate. Doar alegătorii pot curăţa Președinția și Parlamentul de hoţi şi bandiți, doar ei vor putea aduce la guvernare oameni cinstiți, care știu să facă lucruri bune pentru oameni”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md