12:56:09 19.04.2024
Stiri

Tauber: „Dodon, venim la tine acasă, la Sadova! Greceanâi, întoarce MANDATUL!”

Actualitate 01.07.2020 21:06 Vizualizări1162 Autor: Ziarul National
Tauber: „Dodon, venim la tine acasă, la Sadova! Greceanâi, întoarce MANDATUL!”


Acțiunile guvernării lui Dodon ar putea determina deputații de opoziție să mobilizeze cetățenii pentru o acțiune de protest la casa președintelui din Sadova, iar mai mulți deputați socialiști ar trebuie să-și depună mandatele pentru că au fost traseiști politici. Afirmații în acest sens a făcut vicepreședinta Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, în preajma Președinției, unde mai mulți deputați de opoziție au protestat și au condamnat sechestrarea fostului deputat socialist Ștefan Gațcan de către colegii săi din PSRM.

Gațcan a anunțat ieri că părăsește fracțiunea PSRM în favoarea grupului parlamentar „Pro Moldova”, însă azi, sub presiuni imense ale deputaților PSRM, a semnat un document îndoielnic prin care renunță la mandat, a precizat Tauber.

Marina Tauber a insistat ca președintele Dodon să iasă personal în fața deputaților și să-i asigure că deputatul Ștefan Gațcan, care, potrivit unor informații, se afla în acel moment în clădirea Președinției, este bine.

„Tu, Dodon, trebuie să înțelegi că dacă vei continua presiunile asupra deputaților, asupra familiilor lor, noi vom merge la tine acasă, la Sadova. Noi suntem pregătiți și hotărâți”, a declarat Marina Tauber.

Deputata Marina Tauber a chemat cetățenii să-și recheme voturile date în alegeri PSRM. „Cei care l-au susținut pe Dodon, rechemați-vă voturile! Doamna Greceanâi, dar și alții, întoarceți mandatele lui Voronin. Trădători sunteți voi”, a declarat Tauber, sugerând că din PSRM fac parte mai mulți traseiști politici.

Potrivit Marinei Tauber, deputații sunt în drept să decidă liber din ce formațiune să facă parte. „Oamenii fug din partidul vostru pentru că acolo există totalitarism și dictatură”, a acuzat Tauber.

Deputata Marina Tauber a mai declarat că deputații vor sesiza procuratura, dar și ambasadorii occidentali în contextul incidentului cu Ștefan Gațcan.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md