Alte 5 persoane au fost răpuse de Covid-19. Bilanțul deceselor în țară ajunge la 541

Ministerul Sănătății informează despre alte 5 decese provocate de noul tip de coronavirus. Este vorba despre 4 femei și un bărbat, din diferite raioane ale țării.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 61 ani, din raionul Ialoveni, transferată, la data de 20 iunie, de la Spitalul Clinic Municipal Sf. Treime la Institutul de Medicină Urgentă, a decedat.Femeia avea și alte comorbidități precum diabet zaharat, nefropatie diabetică, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Cel de-al doilea deces este vorba despre un bărbat de 67 ani, din raionul Rezina, transferat la data de 23 iunie, de la Spitalul Raional Rezina, la Institutul de Medicină Urgentă. Victima sufera și de sechele AVC suportat, encefalopatie discirculatorie mixtă gr. III, hipertensiune arterială, bronhopneumopatie cronică exacerbare severă

O altă femeie de 78 ani, din raionul Taraclia, internată în stare gravă, la data de 26 iunie, la Spitalul Raional Taraclia, a decedat. Aceasta avea și alte comorbidități precum hipertensiune arterială, insuficiență cardio-vasculară.

Cel de-al 4-lea deces este vorba despre o femeie de 71 ani, din municipiul Chișinău, internată la data de 17 iunie, la Spitalul Clinic Muncipal Nr. 1. Acesta avea și alte boli precum diabet zaharat, infarct miocardic vechi, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

O altă femeie de 55 ani, din raionul Florești, internată la data de 6 iunie, la Spitalul de Psihiatrie Bălți, a decedat. Victima avea și alte comorbidități precum hepatită cronică, schizofrenie paranoidă, obezitate, cardiopatie dismetabolică, hipertensiune arterială.

Bilanțul deceselor provocate de noul tip de coronavirus în țară urcă la 541.


Pub