O tânără din Chișinău ar fi fost hărțuită sexual la un interviu de angajare. Poliția a reținut un suspect

O tânără, în vârstă de 21 de ani, a mers la un interviu de angajare, însă a ajuns să fie hărțuită sexual. Incidentul s-ar fi produs într-o clădire de pe buleveradul Decebal din Chișinău. Poliția a reținut un suspect. Este vorba despre un un tânăr în vârstă de 28 de ani locuitor a capitalei, care fost reținut fiind bănuit de acţiuni violente cu caracter sexual în privința unei tinere. Dacă va fi găsit vinovat riscă să fie închis pe 5 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Victima a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție a sectorului Botanica, comunicând oamenilor legii că tănărul „și-a satisfăcut poftele sexuale” prin constrângere fizică și psihică.

După investigarea circumstanțelor, poliția a stabilit că tânăra a venit să se angajeze la serviciu, aflându-se în incinta unei clădiri amplasate pe bulevardul Decebal. Aceasta a povestit oamenilor legii că suspectul a impus-o la acțiuni perverse.

Pe cazul dat fiind inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile art. 172 CP ,,Acţiuni violente cu caracter sexual”, infracține care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 3 la 5 ani.

Ofițerii de investigație în continuare desfășoară acțiuni de investigație și urmărire penală în stabilirea tuturor circumstanțelor cazului dat.


Pub