Elon Musk cere angajaților Tesla să „tragă tare” pentru fiecare mașină. Ce mesaj le-a transmis

Elon Musk le-a cerut angajaților Tesla să „tragă tare” pentru ca producătorul să nu înregistreze pierderi în al doilea trimestru al anului și să atingă pragul de rentabilitate, în pofida problemelor cauzate de pandemia de coronavirus, scrie Automarket.ro.

Foto: Frederic J. Brown/AFP via Getty Images

Tesla se pregătește să anunțe un record de livrări de 74.000 de unități pentru perioada aprilie-iunie, conform datelor analiștilor.

Pentru ca producătorul american să atingă pragul de rentabilitate și să evite pierderile din cauza pandemiei, Elon Musk le-a cerut angajaților să „tragă tare” pentru fiecare mașină produsă până la sfârșitul acestui trimestru.

„Să ajungem la break even va fi la limită. Fiecare mașină produsă și livrată va face diferența. Dați totul pentru victorie!”, a scris Musk într-un mesaj către angajați, citat de agenția Reuters.

În primul trimestru, Tesla a livrat 88.400 de mașini electrice. Producția constructorului a fost suspendată pentru mai bine de 6 săptămâni, în perioada martie-mai, din cauza restricțiilor impuse pentru a limita răspândirea Covid-19.


Pub