A murit actorul și regizorul Carl Reiner, cunoscut pentru trilogia Ocean's. Artistul avea 98 de ani

Actorul și regizorul american Carl Reiner a murit luni, 29 iunie, la vârsta de 98 de ani. Artistul a murit în locuința sa din Beverly Hills, California, din cauze naturale, relatează Variety, care citează o declarație a asistentului actorului. Judy Nagi.

Foto: Jeff Kravitz/CNBC

Reiner a fost câștigătorul a nouă premii Emmy, dintre care cinci sunt pentru „The Dick Van Dyke Show”.

Cele mai populare filme ale sale, pe care le-a realizat în calitate de regizor sunt „Oh God”, cu George Burns, în 1977; „The Jerk”, cu Steve Martin în 1979; „All of Me”, cu Martin și Lily Tomlin, în 1984.

De asemenea, el s-a remarcat în cele trei filme din Trilogia Ocean's: „Ocean's Eleven”, „Ocean's Twelve” și „Ocean's Thirteen”.

Fiul său, actor și activist cunoscut, Rob Reiner, a anunțat decesul tatălui său pe Twitter: „Noaptea trecută tatăl meu a murit. Mă doare inima să scriu asta. El a fost lumina mea călăuzitoare.”

În ultimii ani, Reiner s-a remarcat drept un strălucit comediant, venerat și respectat pentru versatilitatea sa. El a fost, de asemenea, un mare adept al rețelelor de socializare. El a menținut o prezență plină de viață pe Twitter până în ultima zi a vieții sale.

De asemenea, era un opozant foarte vocal al președintelui american Donald Trump.

„Când m-am trezit la 7:30 în această dimineață, am fost întristat să retrăiesc ziua care a dus la alegerea unui om de afaceri falit și corupt, care nu are calificările necesare pentru a fi liderul vreunei țări din lumea civilizată”, a scris actorul, în ultima sa postare pe Twitter.


Pub