21:55:42 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Ștefan Gațcan, care a PĂRĂSIT astăzi fracțiunea PSRM, a avut în această lună o întrevedere cu Igor Dodon. Despre ce au discutat

Actualitate 30.06.2020 10:10 Vizualizări1712 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ștefan Gațcan, care a PĂRĂSIT astăzi fracțiunea PSRM, a avut în această lună o întrevedere cu Igor Dodon. Despre ce au discutat


Deputatul Ștefan Gațcan, care a părăsit astăzi fracțiunea PSRM și a aderat la grupul „Pro Moldova”, a avut recent o întrevedere cu președintele Igor Dodon. Președinția anunța că deputatul socialist „aprecia acțiunile întreprinse de actuala guvernare” pentru medici.

Citește și: Un deputat PSRM părăsește fracțiunea și aderă la „Pro Moldova”

„În contextul Anului Lucrătorului Medical, am avut o întrevedere cu Ștefan Gațcan, doctor în științe medicale, profesor universitar, deputat în Parlamentul R. Moldova. Am vorbit despre situația epidemiologică, despre problemele din domeniul sănătății mamei și copilului și necesitatea modernizării centrelor perinatale din țară, despre reformele efectuate în domeniul medicinii etc. Totodată, am discutat mai multe proiecte de legi care urmează să fie promovate în Parlament și vizează protecția activității profesionale în sistemul medical”, declara președintele Dodon după întrevederea cu Gațcan, care a avut loc pe 5 iunie curent.

Citește și: Cum își MOTIVEAZĂ Ștefan Gațcan plecarea din PSRM și aderarea la „Pro Moldova” lui Andrian Candu

Șeful statului spunea că deputatul Gațcan „a apreciat acțiunile întreprinse de actuala guvernare în vederea sporirii investițiilor în dezvoltarea sistemului medical din Moldova și susținerii personalului medical prin majorarea salariilor acestora”.

„Am fost unanimi în opinia că acest sector are o importanță primordială pentru sănătatea publică și trebuie întreprinse toate măsurile posibile de susținere a acestuia”, preciza Igor Dodon.

De menționat că Ștefan Gațcan a părăsit astăzi fracțiunea PSRM și a aderat la „Pro Moldova” lui Andrian Candu. Gațcan a fost ales deputat în luna martie curent, în circumscripția uninominală nr. 38, Hâncești.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md