17:32:38 29.03.2024
Stiri

Deputat PAS despre aderarea lui Gațcan la „Pro Moldova”: „PSRM a investit atâta în alegerile de pe circumscripţia uninominală Hânceşti: a folosit resursa administrativă la greu, a dat tuşonkcă şi hrişcă, a dat plicuri cu bani... Culege roadele”

Actualitate 30.06.2020 11:38 Vizualizări1748 Autor: Ziarul National
Deputat PAS despre aderarea lui Gațcan la „Pro Moldova”: „PSRM a investit atâta în alegerile de pe circumscripţia uninominală Hânceşti: a folosit resursa administrativă la greu, a dat tuşonkcă şi hrişcă, a dat plicuri cu bani... Culege roadele” IPN


Partidul Socialiștilor (PSRM), care a pierdut astăzi un deputat, după ce Ștefan Gațcan a aderat la grupul „Pro Moldova” ar „culege roadele”, după ce și-au „săpat singuri groapa” jucând după „regulile lui Plahotniuc”.

De această părere este deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Virgil Pâslariuc, care îi recomandă președintelui Igor Dodon să-și dea demisia, după ce ar fi încercat „să fie noul Plahotniuc”.

CITIȚI și Cum își MOTIVEAZĂ Ștefan Gațcan plecarea din PSRM și aderarea la „Pro Moldova” lui Andrian Candu

„Ce ironie! PSRM a investit atâta în alegerile de pe circumscripţia uninominală Hânceşti: a folosit resursa administrativă la greu, a dat tuşonkă şi hrişcă, a turnat gratis pe la crâşme, a dat plicuri cu bani, a dat butelii cu gaz, a scos un contracandidat activ, ca să nu aibă concurenţi pe flancul stâng, a folosit starea excepţională, ca să descurajeze venirea votanţllor la urne, guvernul trimiţând sms-uri cu „staţi acasă", iar pe de altă parte au cărat alegători la secţiile de vot cu maşini şi taxiuri, ca să asigure victoria. Au trişat cum au ştiut mai bine şi au „câştigat". Dar a fost o victorie a la Pyrrhus. Nici după trei luni de mandat, deputatul lor a trecut la adversar! Ceea ce se întâmplă este o farsă, dar socialiştii şi-au săpat singuri groapa, atunci când au încercat să joace după regulile lui Plahotniuc, iar Dodon a încercat să fie „noul Plahotniuc". Culege acum roadele. Singura soluţie sunt anticipatele şi Dodon ştie ce are de făcut ca să le declanşeze. Şi trebuie să o facă cât mai repede, dacă nu vrea să rămână cu totul fără fracţiune în Parlament, fiindcă Plahotniuc nu „lucrează" cu alegătorii, ci cu direct cu „aleşii"...”, a comentat Pâslariuc pe Facebook.

CITIȚI și Socialiștii anticipează noi PLECĂRI din fracțiune? PSRM propune DIZOLVAREA de urgență a Parlamentului R. Moldova

Amintim că, astăzi, deputatul socialist Ștefan Gațcan, care a ajuns în Parlament după ce a fost ales, în martie curent, în circumscripția uninominală Hâncești, a anunțat că aderă la grupul „Pro Moldova”, fiind dezamăgit de felul în care coaliția PSRM – PD gestionează criza pandemică.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md