13:51:32 28.03.2024
Stiri

Prințul Harry, plin de remușcări că a părăsit Familia Regală. „A fost departe de o situație ideală”

Monden 30.06.2020 15:36 Vizualizări1411 Autor: Ziarul National
Prințul Harry, plin de remușcări că a părăsit Familia Regală. „A fost departe de o situație ideală”


Prințul Harry și cu Meghan Markle au decis acum câteva luni să renunțe la titlurile regale. De asemenea, cei doi soți, împreună cu fiul lor, Archie, s-au mutat în Los Angeles pentru a putea începe o nouă viață acolo, departe de îndatoririle regale și de tot ce implicau acestea. Însă, autorii Andy Tillett și Dylan Howard susțin în cartea „Royals At War: The Inside Story of Harry and Meghan’s Shocking Split With the House of Windsor” că Prințul Harry este „torturat” de propria decizie de a-și părăsi familia și de a se muta în Statele Unite ale Americii.

Autorii Andy Tillett și Dylan Howard susțin în cartea „Royals At War: The Inside Story of Harry and Meghan’s Shocking Split With the House of Windsor” susțin că noua viață nu este chiar pe placul Prințului Harry. Acesta s-ar simți „torturat” de decizia de a pleca de lângă familia lui și de a se muta în Los Angeles, potrivit The Sun.

Prințul Harry a început să își de-a seama de însemnătatea actelor sale și de cât de greu îi este să fie departe de familia lui în momentul în care Prințul Charles a fost infectat cu noul coronavius.

„Pe deasupra, a suferit și de iritabilitate. A fost departe de o situație ideală. Harry a ajuns de la a se simți entuziasmat de mutare, la a se simți torturat în secret”, a declarat o sursă pentru The Sun.

În ceea ce privește acest conflict interior al Prințului Garry, un apropiat al celor doi a declarat că Meghan Markle face tot ce îi stă în putință să îl susțină pe soțul ei în această perioadă dificilă pentru el.

„Îl asigură pe Harry că odată ce lucrurile vor reintra în normal, își va iubi noua viață în Los Angeles”, a afirmat sursa.

În prezent, Prințul Harry și Meghan Markle au închiriat o vilă cu 12 dormitoare, în valoare de 18 milioane dolari în Beverly Hills de la actorul și producătorul Tyler Perry.

La începutul acestui an, Prințul Harry și meghan Markle au anunțat că vor să renunțe la rolurile de membri seniori ai Casei Regale britanice. Cu toate acestea, au declarat că o vor susține în cotinuare pe Regina Elisabeta a II-a.

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la titlurile regale cu mult înainte de nuntă

„Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family” este biografia oficială a cuplui și va avea lansarea în luna august. Această carte va dezvălui publicului momentul în care Prințul Harry și Meghan Markle au discutat pentru prima dată despre decizia de a renunța la statutul de membri seniori ai casei regale britanice. După câte se pare, decizia nu a fost una deloc spontană, ba chiar planurile erau făcute cu mult timp înainte, potrivit Elle.

„Decizia era discutată cu mult înainte ca ei să se căsătorească. Adevărul este că Prințul Harry a fost nefericit foarte mult timp. El și Meghan Markle au început să vorbească să meargă în această direcție înainte să facă nunta”, a declarat o sursă pentru The Sun.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md