A rămas blocat sub cabina tractorului, în timp ce lucra într-o livadă de la Sadova. Adolescent de 16 ani, transportat la spital cu traumatisme

Un minor, în vârstă de 16 ani, a ajuns la spital cu o traumă la picior, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat, iar acesta a rămas blocat sub cabina autovehiculului. Potrivit poliției, băiatul lucra într-o livadă de la Sadova, când s-a produs incidentul.

Foto: IP Călărași

Ofițera de presă a IP Călărași ne-a comunicat că ieri, 28 iunie, în jurul 13:00, în extravilanul localității Sadova din raionul Călărași, minorul, în vârstă de 16 ani, conducând un tractor de model Isechi 3.4 fără numere de înmatriculare, efectua lucrări agricole în livada de cireș. În timp ce lucra, tractorul s-ar fi răsturnat, iar minorul a rămas blocat sub mașină. Poliția stabilește circumstanțele producerii incidentului.

La fața locului au intervenit și angajații IGSU pentru a scoate minorul, rămas blocat sub cabina tractorului. Pentru deblocarea băiatului, salvatorii au stabilizat autospeciala inversată, dar și au efectuat lucrări de descarcerare cu ajutorul echipamentului specializat.

Minorul a fost evacuat de sub fiarele tractorului în cel mai scurt timp, iar pe parcursul intervenții pompierii au ținut contactul permanent cu victima. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de medici.

Tânărul s-a ales cu diverse traumatisme fiind transportat în stare stabilă pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional.

Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite.

În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 29 situații de risc.

facebook/IGSU / Sursa:facebook/IGSU
facebook/IGSU / Sursa:facebook/IGSU
IP Călărași / Sursa:IP Călărași
IP Călărași / Sursa:IP Călărași


Pub