(video) „Afacere” pe Telegram: Un tânăr din capitală ascundea droguri într-un sector din Chișinău, pentru a putea fi preluate de „cumpărători”. Ce riscă bănuitul

Ar fi ascuns substanțe narcotice pe teritoriul sectorului Râșcani din capitală, ulterior urmau să fie ridicate de potențialii cumpărători. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 21 de ani, reținut de oamenii legii fiind bănuit pentru distribuirea substanțelor narcotice.

Foto: politiacapitalei.md

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, polițiștii au stabilit că tânărul plasa în ascunzișuri pe teritoriul sectorului Râșcani, pachețele în care se aflau substanțe narcotice, care ulterior erau comercializate prin intermediul aplicației ,,Telegram”.

Astfel în cadrul cercetării la fața locului de către polițiști au fost ridicate 40 de pachețele învelite cu bandă adezivă în care se aflau substanțe narcotice de tip ,,PVP”. Acestea urmau a fi ridicate de potențialii cumpărători.

Dacă tânărul reușea să vândă drogurile, urma să obțină un profit în sumă de 35 000 lei.

Toate pachețelele depistate de către polițiști au fost ridicate, sigilate conform procedurii de către forțele de ordine și îndreptate la CTC și EJ, pentru efectuarea expertizei.

Actualmente tânărul este cercetat pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, iar dacă va fi găsit vinovat riscă până la 15 ani de închisoare.


Pub