Ion Chicu: „Devoratorii de miliarde ies din vizuini și-s gata să mai facă o încercare. Ar avea de unde - conturile sunt pline...”

Prim-ministrul Ion Chicu afirmă că după achitarea salariilor și pensiilor pentru această lună, soldul de bani din conturile trezoreriale este de două ori mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut. Cu toate acestea, Chicu nu exclude că tentativele de a-l demite nu au fost depășite. „Devoratorii de miliarde ies din vizuini și-s gata să mai facă o încercare. Ar avea de unde - conturile sunt pline...”, a scris Chicu, publicând o poză comună cu deputați din Pro-Moldova și Partidul Șor.

Foto: UNIMEDIA

„După ce marea majoritate a angajamentelor bugetului public pentru această lună au fost onorate, soldul de bani disponibili pe conturile trezoreriale este de peste 8 miliarde de lei. E de două ori mai mare decât era anul trecut pe vremea asta...

Între timp, văd că devoratorii de miliarde ies din vizuini și-s gata să mai facă o încercare. Ar avea de unde - conturile sunt pline...”, a menționat Ion Chicu, pe pagina sa de Facebook.

Ion Chicu / Sursa:Facebook

Partidele de opoziție au declarat, în repetate rânduri, că își doresc să demită Guvernul condus de Ion Chicu. PAS era gata să facă „o alianță și cu dracul” pentru asta, însă după ce Platforma DA s-a arătat dispusă să-și asume guvernarea, schimbările s-au blocat. Deși grupul Pro-Moldova și Partidul Șor au anunțat public disponibilitatea de a participa la demiterea și numirea unui nou Guvern, lidera PAS, Maia Sandu refuză să participe la un vot comun cu grupul Șor. „Nu sunt voturi necesare pentru a schimba Guvernul, respectiv nu avem ce să discutăm despre eventuala componență a cabinetului de miniștri”, a menţionat Sandu.


Pub