A spus „Da”? Presa internațională anunță logodna dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Partenera starului de la Juventus a postat o imagine pe Instagram în care scoate în evidență un inel ce pare a fi de logodnă. Conform The Sun, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au petrecut weekend-ul împreună, pe iahtul deținut de fotbalist, scrie digi24.ro.

Foto: Getty Images

La imaginea postată de Georgina pe Instagram, mai multe persoane au scris "oficial", în ideea că cei doi ar putea de acum să formeze, în mod oficial, o familie.

Georgina Rodriguez este, de mai bine de 3 ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (2 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi 3 copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani), şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Cotidianul AS scrie că Georgina Rodriguez este extrem de ataşată de toţi cei 4 copii de care se ocupă cu mare atenţie, alături de care petrece momente minunate şi cărora le face toate poftele. Contul de Instagram al partenerei fotbalistului lui Juventus este cea mai bună dovadă.

Georgina Rodriguez, relaţie specială cu Cristiano jr.

Jurnaliştii de la AS mai scriu că prin felul în care se comportă, Georgina demonstrează că traversează un moment excelent, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal, având o relaţie extraordinară cu toţi copii săi, însă în special cu primul născut al partenerului său - Cristiano jr.

"La mulţi ani celul mai mare frate din casă. În fiecare zi mă trezesc cu dorinţa ca tu să fii foarte fericit şi să primeşti foarte multă dragoste. Azi e o zi specială pentru toată lumea. Te iubim", a scris Georgina Rodriguez pe Instagram în ziua în care Cristiano jr. a împlinit 10 ani.

Cuplul a devenit expert în organizarea de petreceri, mai scriu cei de la AS, care anunţă că, pe 8 iunie, în ziua în care Eva Maria şi Mateo au împlinit 3 ani, Cristiano şi Georgina au avut din nou grijă ca aniversarea să fie una specială: s-au costumat în Power Ranger şi Aladdin.


Pub