(audio) Podcast-ul „Generația Z întreabă”. Cum poți deveni vocea următoarei ediții și să discuți problemele actuale cu deputații

103376215_268751874239726_8392633296630213065_n

Ești tânăr activ și vrei să discuți despre o problemă actuală cu deputați? Parlamentul Republicii Moldova lansează podcast-ul „Generația Z întreabă” – o inițiativă în cadrul căreia tinerii discută cu deputații despre subiectele care îi interesează.

Podcast-ul „Generația Z întreabă” este realizat de tineri, născuți în perioada anilor 2000, care abordează diverse teme, inclusiv economice, ecologice, sociale și politice, pe care le analizează și discută cu deputații.

Dacă ești interesat să realizezi un asemenea podcast și vrei să discuți cu un deputat despre o problemă actuală înscrie-te AICI. Doritorii trebuie să includă în formularul de participare vârsta, subiectul interesat, o scrisoare de motivare și numele deputatului, împreună cu care își propune să realizeze emisiunea.

Scopul emisiunii audio este de a încuraja tinerii să abordeze problemele de actualitate, precum și să le reflecte în limbaj simplu și accesibil pentru tânăra generație. Podcast-ul durează maximum 60 de minute, autorul propune subiectul și deputatul cu care vrea să discute tema aleasă.

Podcast-ul creat poate fi ascultat pe pagina parlamentului, la rubrica „Podcasturi”, precum și pe cele mai populare platforme specializate de difuzare prin podcasting: Google Podcasts, Apple Podcasts, Anchor.fm, Spotify. De asemenea, podcast-ul va putea fi ascultat și pe rețelele de socializare ale legislativului de pe Facebook, YouTube, OK etc. Periodicitatea va fi bilunară.

Primul podcast a fost realizat cu participarea deputatului Dumitru Alaiba și s-a referit la interzicerea utilizării și comercializării pungilor de plastic și a veselei de plastic de unică folosință.

Podcast-ul este un program radio stocat în format digital și care poate fi ascultat sau descărcat de pe Internet cu ajutorul unui computer sau a unui smartphone.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente