Accident grav la Briceni: A ajuns cu motocicleta într-un gard, a părăsit locul faptei și l-a lăsat pe pasager să moară. Unde a fost găsit conducătorul vehiculului

Doi bărbați s-au izbit cu motocicleta de un gard de piatră, iar conducătorul aflat în stare de ebrietate a părăsit locul accidentului. Pasagerul a decedat pe loc. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 02:00, în satul Beleaventi, raioul Briceni, pe traseul central. Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a IP Briceni, Svetlana Talpă.

Foto: IP Briceni

Potrivit poliției, conducătorul motocicletei de marca Alpha, bărbatul în vârstă de 36 de ani, locuitor al raionului Briceni, deplasîndu-se în direcția satului Balasineati din același raion, avînd în calitate de pasager pe bărbatul în vârstă de 46 de ani, locuitor al raionului Briceni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a tamponat de un gard din piatra.

MOTO / Sursa:IP Briceni

După producerea accidentului rutier, ca rezultat motociclistul a părăsit locul accidentului, deplasîndu-se la domiciliul său, pasagerul fiind lăsat la fața locului.

Ulterior, în jurul orelor 02:20, bărbatul de 46 de ani, fiind depistat pe suprafața acostamentului dreapta conform direcției de deplasare, de către un participant la trafic, care a solicitat ambulanța.

Venind la fața locului, echipa mdicală a constatat că în urma traumelor primite, pasagerul a decedat la fața locului.

În urma măsurilor întreprinse, motociclistul a fost depistat la domiciliul din raionul Briceni, unde fiind testat cu aparatul Drager alcotest, în aerul expirat de acesta s-a stabilit o concentrație de 0,40mg/l alcool.

Conducătorul motocicletei a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Alte circumstanțe se stabilesc.


Pub