02:51:14 20.04.2024
Stiri

Mick Schumacher sparge TĂCEREA! Fiul legendarului pilot de Formula 1 vorbește despre tatăl său: „Acesta e cel mai important lucru!”

Actualitate 28.06.2020 14:07 Vizualizări2717 Autor: Ziarul National
Mick Schumacher sparge TĂCEREA! Fiul legendarului pilot de Formula 1 vorbește despre tatăl său: „Acesta e cel mai important lucru!”


Fiul lui Michael Schumacher, Mick, a vorbit printre puținele dăți despre legendarul său tată. Mick (21 de ani) vrea să ducă mai departe legenda tatălui său și vrea să facă o carieră în Formula 1.

Tânărul a dezvăluit într-o scrisoare deschisă care sunt cele mai importante lecții pe care le-a învățat de la tatăl său. Deși vorbește extrem de rar despre aceste lucruri, Mick s-a hotărât să dezvăluie câteva sfaturi importante ale unuia dintre cele mai importante nume din lumea sportului și a automobilismului.

„El este întotdeauna tatăl meu, în primul rand. Una dintre principalele lecții pe care mi le-a oferit este să rămâi constant, să nu fii niciodată prea euforic sau prea deprimat. Mi-am dat seama destul de devreme că vreau să fiu șofer de Formula 1, un campion. Am urcat în kart-uri de când aveam trei ani, am participat la cursele naționale de la opt. Când aveam 11-12 ani știam că vreau să fac asta la nivel profesionist. Am folosit diferite nume pentru a rămâne sub acoperire, pentru a reuși să-mi îmbunătățesc performanțele fără notorietatea de a fi fiul lui Michael Schumacher.

Dar, sincer, nu simt nicio presiune să duc numele familiei sau să fac exact ceea ce a făcut tatăl meu. Cea mai mare parte a stresului provine din ceea ce fac eu, gândindu-mă la ce am făcut greșit și la cum pot îmbunătăți. Oamenii au văzut revistele și părțile frumoase ale tatălui meu, pe care le înțeleg în totalitate. Înțeleg. Adică, a concurat la cinci campionate Formula 1 până în anul în care m-am născut și este incredibil, nu? Dar nu m-am uitat niciodată la tatăl meu ca fiind cel mai mare șofer din lume", a dezvaluit Mick Schumacher, potrivit Daily Star.

Mick a urmat dorințele familiei sale și nu a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său. Michael Schumacher a fost transportat anul trecut la un spital din Paris pentru a fi supus unui tratament revoluționar, după ce în 2014 a suferit un accident grav la ski.

Mick Schumacher a început în Formula 4 și a evoluat până la Formula 2, unde concurează în prezent.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md