Accident fatal la Hîncești: O tânără de 25 de ani a decedat, iar șoferul a fost transportat la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Accident grav s-a produs în această dimineață în apropiere de localitatea Bozieni, raionul Hîncești. Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, locuitor din Chișinău, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe șosea. Ulterior mașina s-a răsturnat. Pasagera care se afla la bordul mașinii, femeie în vârstă de 25 de ani, a decedat pe loc.

Foto: IP Hîncești

Poliția a fost alertată în jurul orei 07:54, precum că pe treseul R-3, km 35+200 m, Hîncești-Cimișlia s-a produs un accident rutier cu persoane traumate.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă și de urmărire penală a IP Hîncești pentru a documenta cazul.

Astfel, au stabilit că în jurul orei 07:40-07:50, pe traseul R-3, km 35+200 m, Hîncești-Cimișlia, în apropiere de localitatea Bozieni, raionul Hîncești, un automobil de ,,Hyundai” fiind condus de un bărbat în vârstă de 34 ani, locuitor din Chișinău, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu, iar ulterior mașina s-a răsturnat. În urma impactului, o femeie, în vârstă de 25 ani, originară din Chișinău, ce se afla în automobil, a decedat.

Conducătorul auto a fost transportat de urgență la spitalul raional Hîncești.

La moment, de către membrii grupei operative și de urmărire penală se întreprind acțiuni pentru a stabili toate circumstanțe.

IP Hîncești / Sursa:IP Hîncești
IP Hîncești / Sursa:IP Hîncești
IP Hîncești / Sursa:IP Hîncești
IP Hîncești / Sursa:IP Hîncești


Pub