Alte 3 persoane, printre care și o lucrătoare medicală, răpuse de Covid-19. „ Zinaida Popușoi și-a dedicat toată viața meseriei nobile de asistentă medicală”

Alte 3 persoane au decedat de Covid-19. Printre victime se numără și Zinaida Popușoi, asistentă medicală în vârstă de 67 de ani, care până în luna martie curent activa la Spitalul Raional Orhei.

Foto: UNIMEDIA

„Cu regret anunțăm trecerea în neființă a doamnei Zinaida Popușoi, în vârstă de 67 ani. Aceasta a fost internată în stare gravă, la data de 26 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Dna Zinaida Popușoi și-a dedicat toată viața meseriei nobile, de asistentă medicală. Aceasta a activat pînă în luna martie curent la Spitalul Raional Orhei. Exprimăm sincere condoleanțe familiei, colegilor și tuturor celor ce au cunoscut acest om însemnat pentru sistemul medical”, anunță Ministerul Sănătății.

Un bărbat de 37 ani, din raionul Cahul, internat la data de 20 iunie, la Spitalul Clinic Republican, a decedat. Acesta avea și alte comorbidități precum insuficiență cardiacă și cerebrală, disfuncție hepatică, dereglări hidroelectrolitice, lactacidemie.

O altă femeie de 83 ani, din Transnistria, care suferea și de boala inschemică a cordului, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, colecistită, a fost răpusă de boală.

Bilanțul deceselor provocate de Covid-19 de astăzi urcă la 6, cel total - 521.


Pub