(video) Dodon, despre pilonii rămași „în drum” la Strășeni: Înțeleg că trebuie să puneți asfalt ca să se apropie mașinile să scoată stâlpii, dar voi ce sunteți chicați din pod?

Șeful statului, Igor Dodon, susține că a văzut imaginile de pe rețele cu cei doi piloni care au rămas „în drum”, pe traseul Chișinău - Ungheni și a calificat fapta drept una de „râsul găinilor”. Deși Administraţia de Stat a Drumurilor a venit cu o explicație, precizând că lucrările la acel moment nu erau finalizate, iar stratul de asfalt a fost amenajat „pentru a permite accesul utilajelor destinate demontării acestora”, Dodon a declarat că muncitorii nu au făcut decât să își discrediteze munca, ironic adresându-le și o întrebare - „Voi ce sunteți chicați din pod sau ce? ”

Foto: dumitritza.antir/Facebook

„Tot am văzut pe rețele, am văzut și o explicație de la Agenția de Stat a Drumurilor, dar voi ce sunteți chicați din pod sau ce? Eu înțeleg că voi ați spus că trebuie nu știu ce să puneți asfalt ca să se apropie mașinile să scoată stâlpii, de râsul cucoșilor, găinilor. Dar nu se putea de scos stâlpii mai întâi?

Înțeleg că probabil trebuie să vină Premier Energy, să pună alt stâlp alături, dar nu vă grăbiți să puneți asfalt pur și simplu așa, în jurul stâlpilor. Discreditați în general tot lucrul pe care îl faceți. Înțeleg că compania care a fost selectată în timpul guvernelor precedente, eu tot înțeleg, dar nu făceți așa chestii.

Am discutat cu colegii, ei spun că din punct de vedere tehnic așa e, pun primul strat, pe urmă se apropie tehnica, pun stâlpi alături, schimb rețelele ș.a., dar se privește foarte urât.

O să fie rezolvat”, a spus Igor Dodon, în cadrul emisiunii Președintele Răspunde.

La Strășeni, drumarii care muncesc la reabilitarea traseului Chișinău - Ungheni, au turnat asfalt proaspăt, însă pilonii de electricitate au rămas „în drum”. Mai mulți trecători au ironizat pe seama faptului, iar imaginile de la fața locului au devenit virale pe rețelele de socializare.

Totuși, Administraţia de Stat a Drumurilor are o explicație. Potrivit reprezentanților întreprinderii, lucrările nu sunt finalizate la moment, iar stratul de fundație din imediata apropiere a pilonilor a fost amenajat „pentru a permite accesul utilajelor destinate demontării acestora”.


Pub