Situația la frontieră: Peste 3 mii de persoane au revenit în țară. Niciuna nu a prezentat simptome ale infecției cu Covid-19

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 8 319 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 3 183 traversări persoane, dintre care 1 737 treceri la frontiera moldo-română, 1 076 treceri la frontiera cu Ucraina și 370 treceri aeriene.

Foto: UNIMEDIA

Totodată, pe parcursul a 24 de ore (25 iunie 2020), polițiștii de frontieră au înregistrat patru încălcări ale regimului zonei de frontieră.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 8 319 de persoane și completate 3 183 fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Menționăm că la trecerea frontierei de stat, obligatoriu călătorii sunt supuși termometriei, pe sensul de intrare în țară, angajații Poliției de Frontieră se asigură ca aceștia completează corect fișele epidemiologice și se informează despre amenzile care vor fi aplicate celor ce nu vor respecta măsurile de profilaxie în contextul pandemiei de coronavirus.


Pub