Un bărbat din Chișinău, găsit fără suflare în propriul apartament de către un prieten. Victima consuma des băuturi alcoolice și locuia singur

Un bărbat din capitală a fost găsit fără suflare, în propria locuintă de pe strada Moara Roșie, de către un prieten, care a și alertat poliția. Victima, în vârstă de 48 de ani, consuma în exces băuturi alcoolice și deseori era găsit în preajma blocului unde locuia în stare de ebrietate.

Foto: UNIMEDIA

În această dimineață, poliția a fost alertată de un bărbat, care a comunicat oamenilor legii că și-a găsit prietenului fără suflare, în casă.

La fața locului, imediat s-a deplasat grupa operativă fiind solicitat și medicul legistst. În urma documentării s-a stabilit că barbatul decedat, în vârstă de 48 de ani, consuma în exces băuturi alcoolice și locuia de unul singur.

Totodată, din discuția cu bărbatul care a depistat cadavrul, acesta avea grijă de victimă și îi aducea produse alimentare. Potrivit lui, victima era des găsită în adiacentul blocului în stare de ebrietate și cu diferite hematoame din cauza căderilor.

La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate.

Cadavrul a fost îndreptat la CML pentru a fi stabilită cauza decesului.

Circumstanțele se stabilesc


Pub