Ion Ceban a anulat autorizația de construcție pentru stația PECO de pe N. Dimo: „În astfel de cazuri, autoritatea emitentă trebuie să facă consultări publice”

Stația PECO de pe strada N. Dimo nu va mai fi construită. Primarul Ion Ceban a semnat o dispoziție prin care anulează autorizația de construcție. Ceban spune că au fost mai multe solicitări din partea oamenilor, iar această decizie este una corectă.

Foto: UNIMEDIA

„Motivul este solicitările parvenite din partea locuitorilor din preajmă, dar și din cauza încălcărilor admise de către agentul economic. Sunt de părerea că obligarea prin instanța de judecată a eliberării actelor permisive în acest caz, dar și altele de acest gen, sunt inadmisibile. În astfel de cazuri, autoritatea emitentă trebuie să facă consultări publice”, se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Se creează impresia că orașul se transformă într-o stație PECO mare. Am primit foarte multe petiții de stopare a acestei construcții. Am primit mai multe sesizări de la locuitorii capitalei dar și de la diferite organizații. O asemenea solicitate a venit și din partea unui director de liceu”, a mai punctat primarul.

Pretura Ciocana va asigura controlul executării dispoziții.


Pub