Trei bărbați și două femei au pierdut lupta cu Covid-19 în ultimele 24 de ore. Bilanțul deceselor - 515

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate încă cinci decese în rândul pacienților bolnavi de Covid-19. Este vorba despre trei bărbați și două femei din Briceni, Găgăuzia și Anenii Noi.

Foto: UNIMEDIA

Un bărbat de 51 de ani s-a stins astăzi la Spitalul Raional Briceni, unde a fost internat la data de 3 iunie. Pe lângă infecția cu noul tip de coronavirus, pacientul suferea de hepatită virală cronică.

Astăzi a murit și un bărbat de 56 ani, din UTA Găgăuzia. Pacientul, care a fost internat la data 14 iunie, la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga, suferea și de hipertensiune arterială, bronșită cronică.

Tot la spitalul din Ceadîr-Lunga a decedat o femeie de 66 ani. Pacienta testată pozitiv la Covid-19, care a fost internată la data de 12 iunie, suferea de hipertensiune arterială, hepatită cronică, bronșită cronică.

Astăzi au fost înregistrate alte două decese la spitalul raional Anenii-Noi. Este vorba despre un bărbat de 81 ani, care a fost internat la data de 11 mai. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială cronică tahisistolica.

A doua victimă este o femeie de 84 ani, care a fost internată la data de 23 iunie. Pacienta suferea și de diabet zaharat, pielonefrită cronică bilaterală, afazie motorie.

Numărul deceselor provocate de Covid-19 în Republica Moldova a ajuns astăzi la 515.

Menționăm că de la începutul pandemiei, în țara noastră au fost confirmate 15 776 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 8 765 s-au vindecat.


Pub