23:32:07 18.04.2024
Stiri

Replici ACIDE între Dodon și Candu. „Poza drumului cu STÂLPI pe mijloc reprezintă această guvernare și acest președinte. L-am văzut chemând câinișorii cuț, cuț cuț... Probabil că nici eu, dacă aș fi câine, nu m-aș apropia de el”

Actualitate 26.06.2020 14:00 Vizualizări3642 Autor: Ziarul National
Replici ACIDE între Dodon și Candu. „Poza drumului cu STÂLPI pe mijloc reprezintă această guvernare și acest președinte. L-am văzut chemând câinișorii cuț, cuț cuț... Probabil că nici eu, dacă aș fi câine, nu m-aș apropia de el”


Liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, este deranjat e faptul că președintele Igor Dodon desconsideră formațiunea sa și nu-i dă nicio șansă să acceadă în Parlamentul R. Moldova, în cazul alegerilor anticipate.

„E greu să comentezi declarațiile unui președinte care este specialist „olecuțică” în toate. Oamenii s-au obișnuit că avem un președinte care este „olecuțică doctor”, „olecuțică economist” și, mai nou, „olecuțică constructor”. Poza drumului cu stâlpi pe mijloc reprezintă această această guvernare și acest președinte. Este greu să te pui cu „olecuțică prezicătorul” și „olecuțică astrologul” Igor Nicolaevici Dodon”, a declarat Candu, în cadrul unui briefing de presă.

Citește și: POZA ZILEI vine de la Strășeni: Drum proaspăt asfaltat, cu doi STÂLPI pe mijloc

Acesta i-a amintit lui Dodon reușitele „Pro Moldova”. „Puține ne dădeau șanse când am apărut, pe 20 februarie curent. Acest grup format din puțini deputați, această mică buturugă a reușit să răstoarne carul mare. A reușit să țină această guvernare sub așa o presiune... Asumarea de răspundere a Guvernului Chicu nu a trecut, nu a trecut Acordul de împrumut cu Federația Rusă, care era mai mult o șmecherie. Ba mai mult, prin activitatea și acțiunile sale, „Pro Moldova” a ajuns să joace un rol important în politica din R. Moldova. Și, surpriză, grupul parlamentar „Pro Moldova” a devenit partid politic. Acestea sunt reușitele din ultimele trei luni și cu siguranță „Pro Moldova” va reuși mai multe în perioada următoare, indiferent când vor fi aceste alegeri parlamentare. De aceea, Igor Nicolaevici, citându-vă, stiu că vă place să folosiți rusismele, nedajdiotesi (nici să nu vă așteptați). L-am văzut pe președinte foarte relaxat astăzi la Holercani chemând câinișorii - cuț, cuț cuț... Nu știu pe cine căuta el acolo. Probabil că nici eu, dacă aș fi câine, nu m-aș apropia de el”, a conchis Candu.

De menționat că Igor Dodon a îndemnat-o astăzi pe Maia Sandu, care ezită să voteze pentru demiterea Guvernului Chicu, să nu se lege cu „bandiții”. „Nu vă legați cu bandiții. Hai să luăm o decizie de principiu... Vedeți cum se cumpără deputații? Nu vă bucurați, pentru că mâine o să ia și de la voi. Plahotniuc are acum 27-28 de deputați, dar voi vă bucurați ca niște copii în nisipieră. Vă bucurați când mai pleacă un deputat din PD... O să se apuce și de voi. Noi propunem să avem o discuție sinceră, să vedem ce facem mai departe. „Trebuie să luăm o decizie de principiu – dizolvăm Parlamentul. Nu se mai poate așa”, a declarat astăzi Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md