(foto) O regiune din Ungheni riscă să fie inundată în dimineața zilei de 27 iunie. Nivelul apei a ajuns la 5,75 metri

106005844_3875792852437462_7087130045433497223_o

Primăria municipiului Ungheni informează că nivelul apei din râul Prut este în continuă creștere din cauza precipitațiilor abundente. În dimineața zilei de astăzi, nivelul ajunsese la o cotă de 5,75 metri.

„Se așteaptă ca valul de apă ce se îndrepte din Ucraina și să ajungă în dreptul regiunii Ungheni înspre dimineața zilei de 27 iunie, când nivelul apei din Prut ar putea să crească brusc. Primăria întreprinde toate măsurile posibile pentru a minimaliza inundațiile. Din oră în oră, sunt inspectate toate digurile existente, iar acolo unde e nevoie – se întăresc. Totodată, sunt construite noi diguri”, se arată în informațiile emise de către primărie.

„Și în continuare se va face tot ce e posibil pentru a stăvili apele. Angajați ai primăriei se află în regiunea supusă inundațiilor non-stop, pentru a lua deciziile ce se impun în funcție de situație”, susțin reprezentanții Primăriei municipiului Ungheni.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente