(foto) Un gest făcut de un fan al lui Messi s-a soldat cu o amendă de 4.000 de euro pentru familia sa. „Suntem îngropați în datorii, nu avem acești bani”

Comisia Permanentă împotriva Violenţei, Rasimului, Xenofobiei şi a Intoleranţei în Sport din Spania a propus o amendă de 4.000 de euro pentru un tânăr care a intrat pe teren la meciul Mallorca-Barcelona 0-4, relatează Digisport.ro. Mama băiatului spune că este distrusă, deoarece nu are o sumă atât de mare pentru a plăti amenda.

Foto: Getty Images

Puştiul, îmbrăcat în tricoul Argentinei, a vrut să-şi facă o poză cu idolul său, Leo Messi, şi chiar a reuşit, dar acum familia s-a va fi nevoită să plătească o amendă de 4.000 de euro, sumă pe care mama băiatului nu o are.

Fan al lui Messi, amendat cu 4.000 de euro / Sursa:Getty Images
Fan al lui Messi, amendat cu 4.000 de euro / Sursa:Getty Images
Fan al lui Messi, amendat cu 4.000 de euro / Sursa:Getty Images

4.000 de euro amendă şi interzis pe stadioane pentru şase luni

Prins de poliţie, fanul a fost scos din teren în timp ce plângea şi a fost pus să şteargă din telefon pozele realizate. Presa din Spania a anunţat atunci că va fi amendat cu 2.000 de euro, veste care a distrus-o pe mama, care are trei copii, e singură şi nu are „de unde să dea atâţia bani”. Acum se dovedește că amenda va fi, de fapt, dublă!

În plus, tânărul nu va mai avea acces la niciun meci organizat de Liga Santanted în următoarele şase luni.

Şi Mallorca, amendată de Liga Profesionistă cu numai 301 euro, va trebui să plătească 20.000 de euro după ce decizia Comisiei va fi ratificată.

Mama fanului lui Messi are trei copii, pe care îi creşte singură

Situaţia financiară a familiei este una foarte proastă, iar femeia va trebui să tragă din greu, după „derapajul” fiului său.

Plângând, mama suporterului a declarat: „Sunt îngropată în datorii, nu ştiu ce voi face. Nu este deloc uşor. Copilul meu nu şi-a dat seama ce face, trece prin nişte momente dificile. Sunt o mamă singură, cu 3 copii şi o situaţie financiară foarte grea”.

„Vă asigur că nu se va mai repeta. Sunt foarte supărată pe el. Va trebui să muncească toată vara, non-stop, pentru a plăti amenda. Va fi aspru pedepsit. Fiul meu este încă un copil, care este influenţat de prieteni. Îmi voi asuma responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat”, a mai spus femeia.

Video cu momentul incidentului vedeți AICI.


Pub