(video) Maia Sandu și Renato Usatîi, cu aceeași declarație: Mai multe persoane din paza personală a lui Igor Dodon, infectate cu Covid-19

Mai multe persoane din paza personală a lui Igor Dodon sunt infectate cu Covid-19. Despre aceasta au declarat Maia Sandu și Renato Usatîi în cadrul unor briefinguri de presă.

Foto: UNIMEDIA

În timp ce protesta în fața Procuraturii, Maia Sandu a vorbit despre vizitele președintelui prin țară. Lidera PAS afirmă că aceste cazuri s-au întâmplat pe motiv că Igor Dodon a mers în diferite locuri, la întâlniri cu oamenii fără să se protejeze și să aibă grijă ca toată lumea din jur să fie protejată.

„Este vorba de oameni de la SPPS, este vorba de oameni de la SIS, de la MAI, pentru că atunci când Igor Dodon merge să se întâlnească cu oamenii așa cum spune el, merge cu o armată întreagă,”, spune fosta prim-ministră.

Pe aceeași notă continuă și liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, care spune că nu s-ar mira că dacă Vladimir Putin sau Alexandr Lukașenko ar fi depistați pozitivi, vinovat să fie Igor Dodon.

„Cu toții ați văzut vizitele lui Igor Dodon prin țară. S-a întâlnit cu oameni, agricultori, ect. Asta a dus la aceea că mai mult de 5 persoane din paza lui Igor Dodon s-au infectat cu coronavirus. Mai mult, la tratament se află șeful pazei lui Dodon, Lilian Filipov, și consiliera prezidențială Rita Manole. Pe lângă aceasta sunt infectați polițiști și alți oameni”, a declarat Usatîi.

Contactată de UNIMEDIA, șefa serviciului de presă al Președinției, Carmena Sterpu, a spus că Igor Dodon va vorbi despre acest subiect mâine în emisiunea sa „Președintele Răspunde”.

De asemenea, serviciul de presă al SPPS ne-a spus că va veni cu o reacție oficială ulterior.


Pub