Au turnat asfalt în jurul pilonilor de electricitate, la Strășeni. Explicația Administraţiei de Stat a Drumurilor

La Strășeni, drumarii care muncesc la reabilitarea traseului Chișinău - Ungheni, au turnat asfalt proaspăt, însă pilonii de electricitate au rămas „în drum”. Mai mulți trecători au ironizat pe seama faptului, iar imaginile de la fața locului au devenit virale pe rețelele de socializare.

Foto: dumitritza.antir/Facebook

Unii internauți spun că pilonii ar delimita un trotuar, alții, susțin că acest lucru este o încălcare.

Totuși, Administraţia de Stat a Drumurilor are o explicație. Potrivit reprezentanților întreprinderii, lucrările nu sunt finalizate la moment, iar stratul de fundație din imediata apropiere a pilonilor a fost amenajat „pentru a permite accesul utilajelor destinate demontării acestora”.

În comunicatul instituției se precizează că „pilonii urmează a fi demontați de către „Antreprenor, după care sectorul în cauză va fi adus la condițiile tehnice necesare și lucrările vor continua”.

Pe sectorul vizat circulația este interzisă pentru autovehicule, acesta fiind semnalizat corespunzător cu toate indicatoarele rutiere necesare, spune administrația de stat a drumurilor, iar accesul traficului va rămâne suspendat până în momentul în care nu vor fi scoși pilonii din imagini.

Asfalt, turnat în jurul pilonilor de electricitate / Sursa:Sergiu Ungureanu/Facebook


Pub