(foto) Nu e o glumă! Imaginea cu asfaltul turnat în jurul pilonilor de electricitate pe traseul național R1 este reală

2

Astăzi, pe rețelele de socializare a devenit virală o imagine realizată pe traseul R1 care trece prin orașul Strășeni. În fotografie este surprinsă construcția unui drum din oraș, unde în jurul pilonilor de electricitate a fost turnat asfalt.

Mulți dintre internauți se întrebau dacă această imagine este reală, nu o glumă.

Imaginea care a devenit populară pe rețelele de socializare
Foto: Facebook/Sergiu Ungureanu

Am verificat, situația chiar este reală.

Conform inscripțiilor de pe mașinile de lucru prezente în teritoriu, compania care se ocupă de construcția drumului este Evrascon.

Î.S. „Administraţia de Stat a Drumurilor” a venit cu o explicație.

„Traseul R1 Chișinău-Ungheni se află în proces de reabilitare, astfel că lucrările nu sunt finalizate la moment și în orașul Strășeni. Pe sectorul vizat, circulația este interzisă pentru autovehicule, sectorul fiind semnalizat corespunzător cu toate semnele rutiere necesare și accesul traficului va rămâne suspendat până în momentul în care nu vor fi relocați pilonii din imagine. De facto, stratul de fundație din imediata apropiere a pilonilor a fost amenajat pentru a permite accesul utilajelor destinate demontării acestora. În scurt timp, pilonii urmează a fi demontați de către antreprenor, după care sectorul în cauză va fi adus la condițiile tehnice necesare și lucrările vor continua.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente