‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriA fost constituită Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii

A fost constituită Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Membrii Cabinetului de miniştri au aprobat miercuri hotărârea cu privire la constituirea Instituției Publice „Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii”.

Conform deciziei, autoritatea publică „Unitatea de Implementare și Administrare a Proiectului Creșterii Producției Alimentare” se reorganizează, prin transformare, în Instituția Publică „Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii”.

Funcția de fondator al Instituției Publice „Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii” se exercită, în numele statului, de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Scopul Agenției constă în facilitarea accesului fermierilor la tehnică și echipament agricol modern prin vânzare-cumpărare, inclusiv în rate, întru asigurarea creșterii producției agroalimentare competitive și dezvoltarea unei oferte de alternative/soluții pentru modernizarea agriculturii, prin furnizare de consultanță și expertize, instruire, asistență în planificarea afacerilor în sectorul agroalimentar.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›