Când va fi gata reparația străzii Dante Alighieri: Un agent economic achită lucrările

În mai puțin de o lună urmează a fi finalizate lucrările de reconstrucție capitală a străzii Dante Alighieri din sectorul Botanica. Cel puțin asta a anunță primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto: Ion Ceban/facebook.com

Potrivit acestuia strada era distrusă în totalitate și necesită reparație încă acum 4 ani, iar după ploile din ultima perioadă, strada a fost spălată.

Ceban mai spune că în aceste zile, în perimetrul str. Cetatea Albă și șoseaua Muncești au fost realizate lucrări de schimbare a rețelelor subterane, unele fiind chiar strămutate.

Urmează ca strada, care va avea o lățime de 6 metri, să fie pregătită pentru asfaltare, iar pe ambele părți să fie construite trotuare și instalate borduri.

În paralel, au fost efectuate lucrări de restabilire a unui perete de sprijin, care susține un bloc de locuit din șoseaua Muncești.

Lucrările de reconstrucție capitală a str. Dante Alighieri, sunt realizate de serviciile municipale, din banii oferiți de o companie de construcții, care a construit în preajmă blocuri de locuit.


Pub