(video) Vladimir Putin l-a salutat pe Igor Dodon la Moscova, înainte de începerea paradei militare

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a dat mâna cu șeful statului, Igor Dodon, înainte de începerea paradei militare dedicate „Zilei Victoriei”, care se desfășoară astăzi, la Moscova.

Cei doi șefi de stat și-au dat mâna în semn de salut și au făcut poze împreună. Liderul de la Kremlin arăta binedispus înainte de paradă.

Dintre liderii de state, la eveniment participă și președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukaşenko, cel al Kazahstanului, Kasîm-Jomart Tokaev, cel al Republicii Tadjikistan, Emomali Rahmon, cel al Uzbekistanului, Șavkat Mirzioiev, precum și cel al Serbiei, Aleksandar Vučić.

Igor Dodon a zburat ieri spre Moscova, pentru a participa astăzi la parada militară organizată cu ocazia la aniversarea a 75 de ani de la victoria asupra nazismului. Vizita de lucru a președintelui moldovean în capitala Rusiei are loc la invitația lui Vladimir Putin și a fost planificată pentru două zile.

Parada militară dedicată Zilei Victoriei a început astăzi, la ora locală 10:00, în Piața Roșie din Moscova.

La eveniment au participat și 75 de militari ai Gărzii de Onoare a Armatei Naționale a Republicii Moldova. Aceștia au zburat spre Moscova la 14 iunie.


Pub