Partidul Șor a început o nouă etapă a proiectului de iluminat public în Taraclia

Proiectul de iluminare a sectorului doi al orașului Taraclia a fost finalizat. Aici, luminile s-au aprins pe zece străzi, după ce a fost montat un ultim segment de 9,5 kilometri de rețea electrică cu 320 de corpuri de iluminare.

Foto: partidulsor.md

Anterior, în sectorul doi a fost instalată o rețea electrică de peste 11 kilometri și 245 de corpuri de tip LED pentru 11 străzi.

Totodată, au demarat lucrările pentru implementarea sistemului public de iluminat în sectorul trei. Aici va fi montată o rețea electrică de 11,6 kilometri cu 315 de corpuri de iluminat. 17 străzi urmează să fie iluminate în urma acestei etape.

Taraclia / Sursa:partidulsor.md

Liderul Partidului „Șor”, deputatul Ilan Șor, inițiatorul proiectului, spune că aceasta este încă un succes al formațiunii și o dovadă că este capabilă să rezolve problemele în comunități.

„Este încă un succes al Partidului „Șor”. Pas cu pas, facem Taraclia cel mai iluminat oraș din sudul țării. În paralel, implementăm asemenea proiecte în alte câteva zeci de localități din țară, unde le-am promis oamenilor că vor beneficia de iluminat stradal”, a spus Ilan Șor.

Primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, ales din partea Partidului „Șor”, a menționat că orașul va dispune de unul dintre cele mai moderne sisteme de iluminare stradală din țară.

Iluminat / Sursa:partidulsor.md

„Proiectul de iluminare stradală din Taraclia prevede, în total, instalarea a 65 de kilometri de rețea electrică și peste 2500 de becuri LED cu consum redus de energie. Vom moderniza în total 32 de stații de transformare și vom instala sisteme inteligente de conectare/deconectare a luminii”, a spus edilul.

Amintim că, în prezent, cu susținerea Partidului „Șor”, sunt în plină desfășurare lucrările pentru implementarea proiectelor de iluminat stradal în câteva zeci de localități din raionul Orhei. Proiecte similare au fost definitivate în câteva localități din raionul Fălești și Criuleni, acolo unde Partidul „Șor” le-a promis oamenilor în campania electorală că le va aduce iluminat public.

Până la sfârșitul acestui an, Partidul „Șor” va implementa proiecte de iluminat public în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile din raionul Orhei.


Pub