De la 1 iulie prețul de cumpărare a energiei electrice de către furnizor va fi mai mic cu 2,5%. Compania Energocom a câștigat licitația

De la 1 iulie prețul de cumpărare a energiei electrice de către furnizor va fi mai mic cu 2,5%. Cel puțin asta se arată într-un comunicat al companie S.A. ENERGOCOM”, care a prelungit contractul de furnizare a energiei electrice cu ЗАО «Молдавская ГРЭС».

Foto: UNIMEDIA

Potrivit informației, Energocom a ieșit câștigător în urma licitației făcută furnizorii reglementați de energie electrică.

, S.A. „ Energocom” încheie contracte de furnizare a energiei electrice, până pe 31 martie 2021, pentru acoperirea integrală a necesităților de energie electrică ale furnizorilor reglementați de energie electrică, operatorilor sistemelor de distribuție și operatorului sistemului de transport, care vor fi transmise ulterior spre avizare Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

Conform noilor condiții contractuale, începând cu 01 iulie 2020, prețul de furnizare a energiei electrice de la S.A. „ Energocom” către agenții economici menționați va constitui 48,65 USD/MWh, cu cca 2,5% mai mic decât prețul aplicat în baza contractelor existente în mărime de 49,90 USD/MWh.


Pub