(video) Ministerul Sănătății a prezentat informații actualizate despre răspândirea Covid-19

Ministerul Sănătății a prezentat, astăzi, informații actualizate despre răspândirea infecției Covid-19 și situația epidemiologică din țară. Cu informații noi au venit și reprezentații Ministerului de Interne, cei ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică și cei ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit informațiilor prezentate de MSPS, astăzi, 364 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus în Moldova. Astfel, numărul total al cazurilor de infectare, de la începutul pandemiei, s-a ridicat la 15.078.

Repartizarea cazurilor pe raioanele și regiunile țării o puteți vedea AICI.

Totodată, ANSA a anunțat că inspectorii agenției au efectuat 525 de inspecții, dintre care 450 pe aspecte ce țin de siguranța alimentelor, iar în rezultat, au fost depistate 149 de neconformități.

De asemenea, secretarul de stat al MAI a prezentat situația privind numărul de polițiști infectați și focarele de Covid din cadrul IP Bălți și IP Orhei. Oficialul a dat asigurări că situația este sub control, iar oamenii legii vor fi la datorie în continuare, în timp ce cei infectați fac tratament, iar cei care au intrat în contact cu ei, sunt în autoizolare la domiciliu.

Urmăriți înregistrarea integrală pe UNIMEDIA:


Pub