Tragedie la Briceni: Un tânăr de 22 ani, găsit strangulat într-o pădure. Victima a lăsat un bilet de adio bunicii

Un tânăr de 22 de ani a fost găsit strangulat într-o pădure dintr-o localitate din Briceni. Potrivit poliției, victima a lăsat un mesaj de adio bunicii, cu care locuia de ceva timp, în care a scris că urma să își pună capăt zilelor în pădurea unde mergea în copilărie cu familia. Aceasta nu a fost prima tentativă de suicid a băiatului.

Foto: UNIMEDIA

Ieri dimineață, Serviciul de Gardă al IP Briceni a fost alertat, precum că într-o pădure din satul Trestieni raionul Briceni a fost depistat un cadavrul unui bărbat strangulat.

Deplasându-se la fața locului, oamenii legii au stabilit că victima este un tânăr, în vârstă de 22 de ani, locuitor al raionului Briceni care locuia de ceva timp cu bunica sa (tânărul avea părinți și un frate care locuiesc în vecinătatea bunicii), iar pe 23 iunie la oră nedeterminată a plecat de acasă. În jurul orei 08:00 bunica victimei a găsit un bilețel de adio unde era scris că "o să-și pună capăt zilelor la un copac din pădurea unde în copilărie mergea la odihnă cu familia".

Ulterior, în pădurea din satul Trestieni raionul Briceni, cadavrul tânărului a fost depistat strangulat de copac, iar lângă copac era și bicicleta tânărului. Trei persoane care au mers să adune ciuperci au depistat cadavrul și anunțat organele de drept.

Cadavrul băiatului a fost îndreptat către examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Pe suprafața corpului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Aceasta nu este prima tentativă de suicid a băiatului.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


Pub