Mesaj ironic în adresa primăriei, afișat pe un panou publicitar din capitală. Cum a reacționat Ceban la inscripția: „Până primăria n-a interzis banerele din oraș mai băgăm unul”

Un mesaj ironic în adresa municipialității a apărut pe un panou publicitar din Chișinău. „Până primăria n-a interzis banerele din oraș mai băgăm unul”, a fost afișat pe un billboard din capitală, asta în contextul în care mai multe panouri, în special cele cu dimensiuni mari, au fost scoase de pe mai multe străzi din Chișinău.

Foto: facebook/Ion Ceban

Primarul Ion Ceban a venit cu o reacție pe facebook, precizând că „Primăria nu interzice”, ci doar face regulă, eliberează orașul de panouri enorme și renunță la cele amplasate ilegal. Totodată, un concept cu privire la amplasarea publicității stradale urmează să fie aprobat, precizează Ceban.

Amintim că mai multe panouri publicitare de pe străzile din Chișinău au fost scoase. Pe 9 iunie, o instalație de acest fel de 24 de metri care se afla lângă intrarea în Parcul Alunelul, din sectorul Buiucani al capitalei, a fost demontat.

Pe 9 iunie, fost scos un alt panou imens de pe podul de la circ, de pe bulevardul Renașterii Naționale. Primarul a solicitat ca toate panourile din acea zonă să fie evacuate. Totodată, lângă Banca Națională a fost scos un panou cu trei etaje.

facebook/Ion Ceban / Sursa:facebook/Ion Ceban


Pub