Rezidentul Comedy Club Garik Harlamov și actriţa Cristina Asmus divorțează, după 8 ani împreună

Garik Harlamov și actriţa Cristina Asmus divorțează, după 8 ani de căsnicie. Despre aceasta a scris chiar rezidentul Comedy Club, pe pagina sa de Instagram. El a rugat presa să nu îi deranjeze cu întrebări și a precizat că va rămâne în relații de prietenie cu soția sa.

Foto: marry.md

Garik Harlamov a postat o poză pe rețeaua de socializare, în care apare cu soția sa, comentând „Acum 8 ani am început relația cu Cristina. Este bună cifra 8, semnul infinitului. Ne-am căsătorit tot pe 8, dar pe pământ nu există nimic infinit. Și noi, din păcate, nu facem o excepție. Calea noastră cu Cristina nu se termină aici, ci trece într-o altă etapă, în care sper să existe întotdeauna loc de prietenie și respect. Da, noi divorțăm, dar cu siguranță rămânem părinți iubitori ai fiicei noastre frumoase”.

Rezidentul Comedy Club spune că își amintește cu drag de anii petrecuți împreună, dar anticipează și unele speculații care pot să apară în presă: „Au fost 8 ani minunați. Sunt extrem de recunoscător Cristinei pentru ei și cel mai important ce avem în viața noastră - pentru fiica noastră. Desigur, vor începe speculațiile, dar vreau să clarific din start, că nici pandemia, nici filmul „Text”, nici altcineva în această situație nu este de vină. Astfel de lucruri se întâmplă în viață, dar noi vom rămâne mereu apropiați și ne despărțim prieteni, cu mult respect unul față de celălalt. Acum este în plin proces procedura de divorț, este o perioadă dificilă pentru noi toți, așa că rog presa să nu mă deranjeze nici pe mine, nici pe Cristina, nici pe cei dragi nouă”.

Garik Harlamov și Cristina Asmus au împreună o fetiță născută în ianuarie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2013, când Cristina era însărcinată. Anterior, rezidentul Comedy Club a fost căsătorit cu Iulia Leshenko.

Garic Harlamov și Cristina Asmus divorțează / Sursa:Instagram


Pub