Încă 6 persoane au decedat de coronavirus. Numărul total ajunge la 490

Alte 6 persoane au decedat de Covid-19, astfel numărul total a ajuns la 490 de pacienți morți.

Foto: UNIMEDIA

Este vorba de trei femei și trei bărbați din mai multe raioane din țară. Pe lângă coronavirus, aceștia mai aveau și alte probleme de sănătate.

Iată lista persoanelor decedate:

Bărbat de 89 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM Nr. 1, pe data de 3 iunie. Comorbidități: cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort, hipertensiune arterială gr. II.

Femeie de 88 ani, din mun. Chișinău, internată pe la SCM Nr. 1, pe data de 4 iunie. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică.

Femeie de 63 ani, din r-nul Basarabeasca, internată la Spitalul Clinic Republican, pe 12 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, obezitate gr. II, cardiomiopatie mixtă.

Bărbat de 64 ani, din r-nul Cimișlia, internat la SR Cimișlia, pe data de 11 iunie. Comorbidități: demență vasculară, polineuropatie.

Femeie de 67 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM Nr. 1, pe data de 29 mai. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II.

Bărbat de 58 ani, din r-nul Comrat, internat la IMSP SR Comrat, pe 18 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, accident vascular cerebral.

Astăzi au fost înregistrate 351 cazuri noi de infectare cu Covid-19. Cazurile de infectare au fost înregistrate după ce au fost efectuate 1787 de teste.


Pub