icon

Mesajul de felicitare al Prim-ministrului Ion Chicu, adresat cu ocazia Zilei Funcționarului Public

23-06-2020 08:08
2,271

 

Stimați funcționari publici,

 

Pe 23 iunie sărbătorim Ziua Funcționarului Public. După 30 de ani de suveranitate avem oportunitatea de a decide ce învățăminte din trecut ne vor ajuta să facem Republica Moldova în viitor mai puternică și mai prosperă.

Pentru a avea o economie puternică avem nevoie de o clasă cât mai mare de oameni de afaceri talentați și dedicați, pregătiți să dezvolte întreprinderi și să creeze produse și servicii utile și să genereze valoare adăugată.

Pentru a avea un stat puternic și funcțional avem nevoie de o clasă de funcționari publici bine instruiți și dedicați, pregătiți să servească societatea și să creeze condiții maximal prielnice pentru viață, pentru dezvoltarea personală și pentru lansarea și administrarea afacerilor.

 

Societatea așteaptă de la dumneavoastră să fiți puternici și stabili, onești și devotați serviciului, inspirați și predictibili. Funcționarul public trebuie să genereze siguranță în prezent și încredere în viitor.

Dumneavoastră sunteți structura de rezistență a statului – sunteți cei care trebuie să fie în stare să reziste la orice presiune, păstrând funcționale normele legale naționale.

 

Dragi funcționari publici,

 

Vă mulțumesc pentru serviciul prestat zilnic și, totodată, vă îndemn permanent să ne gândim cum putem îmbunătăți starea lucrurilor.

Vă îndemn să ne concentrăm împreună pe obiectivul de a face serviciile publice mai calitative și mai accesibile.

Judecătorii noștri sunt oamenii – și scopul nostru zilnic este ca tot mai mulți oameni să rămână satisfăcuți de la interacțiunea cu statul.

Vă doresc sănătate și bunăstare în case, pace și lumină în suflete și cât mai multe înălțimi calitative atinse în parcursul dumneavoastră profesional.

 

Cu respect,

Ion Chicu

Prim-ministrul Republicii Moldova

Agenda publică

Aprilie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30