09:44:12 23.04.2024
Stiri

Maia Sandu i-a RĂSPUNS lui Dodon, după ce șeful statului a cerut ajutorul Blocului „ACUM” în lupta cu Plahotniuc și s-a arătat dispus pentru crearea unei coaliții PSRM-PAS-PD-Platforma „DA”

Actualitate 23.06.2020 09:26 Vizualizări3188 Autor: Ziarul National
Maia Sandu i-a RĂSPUNS lui Dodon, după ce șeful statului a cerut ajutorul Blocului „ACUM” în lupta cu Plahotniuc și s-a arătat dispus pentru crearea unei coaliții PSRM-PAS-PD-Platforma „DA”


„După ce a dat-o în bară împreună cu guvernul lui, Igor Dodon ne cheamă la discuții. Nu avem ce discuta cu el. Dodon a avut ocazia să facă politică în ape curate împreună cu noi în guvernul precedent, dar se vede că așa e natura lui, se simte mai bine în ape tulburi, unde poate să corupă, să manipuleze și să mintă cu nerușinare fără să aibă nici cea mai mică mustrare de conștiință”.

Acesta este un răspuns liderei PAS, Maia Sandu, pentru Igor Dodon, după ce șeful statului a solicitat ajutorul Blocului „ACUM” în lupta cu Vlad Plahotniuc.

Citește și: A DEMIS Guvernul Sandu aliindu-se cu „bandiții”, iar acum cere AJUTORUL Maiei Sandu și al lui Năstase împotriva lui Plahotniuc. Dodon vrea o coaliție de „SALVARE NAȚIONALĂ” dintre PSRM, PD, PAS și Platforma „DA”

„Dacă un președinte de țară ar trebui să fie un exemplu pentru cetățeni, Igor Dodon este un antiexemplu. E o caricatură de președinte care ne costă, din păcate, prea scump. Și nu am în vedere doar cei 100 de mii de lei pe care îi cheltuie zilnic pe propriile mofturi, ci și victimele nevinovate ale comportamentului său iresponsabil, nociv, periculos în această pandemie”, a precizat Maia Sandu.

Potrivit ei, atitudinea arogantă a președintelui este, în mare parte, motivul acestei catastrofe în care ne aflăm.

„Am fi avut cu totul alt parcurs al pandemiei, dacă președintele țării nu făcea exact invers decât ceea ce trebuie - ieșind peste tot fără mască, atingând mâncare, copii, bătrâni, fără să păstreze distanța socială, utilizând în mod cinic imagini de copii cu nevoi speciale, expunându-i pericolului și neglijând orice regulă a bunului simț. Cât de tare trebuie să nu-ți pese, ca să mergi cu mașinile peste munca omului, peste semănăturile lui doar ca să dai, din punctul tău de vedere, bine la cadru?”, a conchis fostul premier.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md