07:58:39 29.03.2024
Stiri

Novak Djokovic, depistat pozitiv cu noul coronavirus! Prima reacție a sârbului

Actualitate 23.06.2020 17:00 Vizualizări1501 Autor: Ziarul National
Novak Djokovic, depistat pozitiv cu noul coronavirus! Prima reacție a sârbului


Novak Djokovic (33 de ani, locul 1 ATP) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, după ce alți trei jucători de tenis participanți la Adria Tour au fost descoperiți.

Grigor Dimitrov, Borna Coric, Viktor Troicki sunt primele nume participante la turneul organizat de către Novak Djokovic, care au fost infectate cu noul coronavirus. Pe lângă aceștia, Marko Paniki, preparatorul fizic al lui Djokovic, Kristijan Groh, antrenorul lui Dimitrov și soția lui Viktor Troicki au fost și ei depistați pozitiv.

Novak Djokovic, depistat pozitiv la Belgrad

Novak Djokovic, suspect de coronavirus încă de pe 15 iunie, a plecat duminică în Serbia pentru a efectua testul pentru coronavirus și atât el, cât și soția lui, Jelena, au fost depistați pozitiv. Din fericire, rezultatele copiilor lor au ieșit negative, informează Nole.

Sârbul este acum contestat și a fost criticat în presa internațională pentru organizarea turneului demonstrativ în Serbia, la Belgrad, și în Croația, la Zadar.

„Djokovic, criticat pentru organizarea evenimentului, Tot mai multe voci din tenis îi cer socoteală”, titrează publicația New Tork Times, citat de prosport.ro.

Alexander Zverev și Marin Cilic au participat și ei la Adria Tour, iar imediat după ce au apărut primele cazuri de coronavirus, aceștia au fost testați. Din fericire, rezultatele lor au fost negative. În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare socială nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

Prima reacție a lui Djokovici

„Când am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm! Rezultatul meu e pozitiv! La fel și al soției. Rezultatele copiilor sunt negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu intenții sincere. Turneul nostru a vrut să unească lumea și să trimită un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune.

Turneul a fost creat pentru a ajuta jucătorii din Sud-Estul Europei. Am vrut să ajutăm persoanele care aveau nevoie. Am organizat turneul când virusul era slăbit și am crezut că am îndeplinit toate condițiile. Din păcate, virusul este încă prezent și învățăm să trăim cu el.

Sper că lucrurile se vor ameliora și ne vom relua viețile așa cum erau. Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicații și că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile și vor repeta testul peste 5 zile”, a spus Novak Djokovic.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md