Încă șase decese din cauza COVID-19 au fost înregistrate pe teritoriul Moldovei

covid moldexpo (2)
Foto: Organizația Mondială a Sănătății

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea a șase decese noi din cauza COVID-19 pe teritoriul Moldovei.

Decesul 485: bărbat în vârstă de 89 de ani din municipiul Chișinău, internat la SCM Nr. 1 în data de 3 iunie. Comorbidități: cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort, hipertensiune arterială gr. II.

Decesul 486: femeie în vârstă de 88 de ani din municipiul Chișinău, internată la SCM Nr. 1 în data de 4 iunie. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică.

Decesul 487: femeie în vârstă de 63 de ani din raionul Basarabeasca, internată la Spitalul Clinic Republican pe 12 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, obezitate gr. II, cardiomiopatie mixtă.

Decesul 488: bărbat în vârstă de 64 de ani, din raionul Cimișlia, internat la SR Cimișlia în data de 11 iunie. Comorbidități: demență vasculară, polineuropatie.

Decesul 489: femeie în vârstă de 67 de ani din municipiul Chișinău, internată la SCM Nr. 1 în data de 29 mai. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II.

Decesul 490: bărbat în vârstă de 58 de ani din raionul Comrat, internat la IMSP SR Comrat pe 18 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, accident vascular cerebral.

În total, 8 212 persoane s-au tratat de infecție și 490 au decedat din cauza COVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente