(foto) Plină de inspirație, entuziasm și idei frumoase. Astăzi, noi îi spunem La Mulți Ani unui omuleț ce radiază doar lumină și fericire

DSC_3774-2048×1367

Echipa #diez îi spune un mare La Mulți Ani colegei noastre Ilinca, pozitivismul de pe chipul ei luminos poate inspira pe oricine, iar noi sperăm să-i aducem un pic de căldură în această zi specială prin cuvințelele lăsate mai jos.

„Tu vii la noi într-un moment când jumătate de lucru se face de acasă și jumătate – de la oficiu. Poate îți părem dezordonați un pic și haotici. Și chiar așa și suntem, dar de obicei încercăm ca asta să se transforme în creativitate. Ne place de tine pentru că ești îndrăzneață, scrii dulce și te-ai lipit frumos pe ideea noastră de #diez. Eu îți doresc să crești frumos, mare, așa cât și cum vrei tu!” (Alina)

„Ilinca, nu te speria, noi suntem stricați, dar într-un mod frumos și creativ, pentru că noi trebuie să știm ceea ce cititorii noștri știu. Lucrul pe care îl facem trebuie să fie fun și util, dar în același timp să știm ce responsabilitate purtăm. Îți doresc la mulți ani și ca să-ți manifești împreună cu noi potențialul pe care îl ai, astfel încât să ai povești să le spui la nepoți despre ce-ai făcut și faci la #diez.” (Alex)

„Ilinca, noi cu toții suntem foarte bucuroși că ai ales să te alături echipei noastre. În acest timp scurt de când te cunosc, dai dovadă de o perseverență și energie de invidiat, important e să o concentrezi spre ceea ce-ți place și să faci totul din plăcere, iar noi îți vom fi permanent alături. La Mulți Ani!” (Petru)

„Fiecare dintre noi are o poveste aparte cu #diez. La cineva ea începe cu îmbrățișarea copacilor, la altcineva cu trei stagii la rând, la tine a început cu pandemia și izolarea, cel mai romantic «a fost odată ca niciodată…». Îți doresc să înveți cât mai multe de la noi și să ne oferi oportunitatea să învățăm cât mai multe de la tine, pentru că fiecare persoană care ajunge la #diez inevitabil lasă o amprentă aici. Bun venit și succes în toate inițierile tale, simte-te liberă să creezi și nu te jena să-ți încerci capacitățile. La mulți ani și cât mai multe materiale inspirate!” (Valeria)

„С днём рождения, Илинка! Мы пока мало знакомы, но уверенна, что это дело только времени! Реализуй все свои самые смелые идеи, воплощай мечты – не стоит ничего откладывать в долгий ящик! Будь позитивной, жизнерадостной и энергичной! Пусть твоя повестка дня складывается только из хороших новостей! Ещё раз с днём рождения! Ну, и добро пожаловать в #диез!” 🙂 (Lily)

„Am fost odată eu la facultatea de jurnalism, la studenții anului II. Îmi amintesc că eram entuziasmată după asta, am zis că mi-au plăcut studenții. Ș-apoi când veni vorba că avem nevoie de un omuleț nou în echipă, prima persoană care mi-a venit în minte ai fost tu. Le-am zis colegilor că tare-mi placi. Ș-apoi mai țin minte cât de entuziasmați eram după primul interviu cu tine, la care ne-ai spus că ai tare multe activități și nu știi dacă vei reuși să fii parte a echipei noastre. Eu tare m-am bucurat când tu te-ai răzgândit și ai întrebat dacă propunerea noastră mai este valabilă, iar acum tare mă bucur să citesc pe #diez materiale semnate de tine. Eu îți doresc să rămâi mereu plină de entuziasm și să nu-ți fie frică să experimentezi, iar pe restul le învățăm noi împreună! La mulți ani colorați în mov!” (Elena)

„Mie îmi plac mult oamenii cu simțul umorului dezvoltat și care pot râde (în primul rând la glumele mele) la o glumă bună chiar dacă are un pic de umor negru. Tu chiar din prima zi când ai venit ai început să glumești cu noi, fapt care dă dovadă că suntem pe aceeași undă. Deci eu îți doresc să rămâi cu noi pe aceeași undă, undă plină de dispoziție bună și de noi provocări. La Mulți Ani!” (Constantin)

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente